Често задавани въпроси

Ако не намерите отговор на Вашия въпрос, моля свържете се с нас.

Какво е Fave.bg?
Fave.bg е платформа, в която потребителите, вдъхновени от мода и модни тенденции, могат да споделят или намерят най-мечтаната си дреха или аксесоар.
Потребителите на Fave.bg публикуват снимки на желаните от тях стоки и си помагат един на друг да разберат от къде да ги закупят.
Fave.bg е най-добрият начин да сте в крак с модата, да получите вдъхновение и да общувате с хора от цял ​​свят.
Как да се регистрирам?
Това е лесно, можете да създадете Fave.bg профил чрез Вашият Facebook или Google+ акаунт, или да се регистрирате с Вашия имейл адрес.
След това попълнете задължителните полета (парола, потребителско име, добавете снимка на потребителския профил и т.н.) и сте готови да споделяте модните си желания.
Как мога да публикувам?
Щракнете върху червения бутон в горния десен ъгъл на страницата, качете снимката на сайта (трябва да бъде най-малко 300x300), изберете елемент от списъка (панталони, обувки, аксесоари за дома), добавяте етикети/тагове (червена рокля, Nike), добавете коментар и го публикувайте!
Какво е подшушване?
Когато забележите артикул, който знаете от къде да закупите, имате възможност да споделите с другите потребители точното място където се продава - сайт, онлайн магазин, и др.
Как мога да подшушна?
Отидете на страницата с артикула и подшушнете от дясната страна на снимката. Поставете линка водещ до магазина за закупуване на артикула, добавете цената (лв., $, € или £), добавете коментар и го изпратете!
Мога ли да изтрия подшушване?
След като подшушнете, имате 10 минути, за да го изтриете. След тези 10 минути, само администратор може да премахне подшушване.
Мога ли да изтрия артикул публикуван от мен?
Не. Само администратор може да премахне артикул/снимка.
Как мога да закупя от Fave.bg?
Fave.bg не е търговец или сайт за онлайн пазаруване. Fave.bg предоставя линкове, насочващи към електронни магазини, публикации в други сайтове или физически магазини. Ако имате някакви въпроси относно пазаруване, поръчка и доставка, моля свържете се с продавача.
Как мога да спечеля точка?
Вие печелите точки всеки път, когато сте в полза на някой
Подшушване - 1 точка
Печелите една точка, защото помагате чрез публикуване на качествени линкове към онлайн магазини
Ако друг потребител докладва Вашето подшушване като ирелевантно, то ще бъде изтрито от модератор и ще загубите тази точка
Благодаря - 10 точки
Вашето подшушване е точно и правилно: потребител Ви благодари за това! Вие печелите 10 точки!
Следвам / Последователи
Можете да следите за потребители, марки, етикети, блогъри, телевизионни предавания, филми и знаменитости. Просто отидете на тяхната страница и кликнете върху бутона 'Следвай'. Можете също така да прекратите следенето чрез натискане на същия бутон отново.
Всеки потребител може да ви последва. Колкото повече хора ви следват, толкова повече хора ще видят всичко, което споделяте. Колкото повече подшушвате, толкова по-популярен ще станете!
Защо не мога да подшушвам?
Ако получите съобщение за грешка когато подшушвате, това означава, че магазина е забранен от Fave.bg и Вие не можете да пускате съвети водещи до този магазин. Намерете друг магазин, за който да подшушнете.
Как мога да се създам страница на марка във Fave.bg?
При регистрация в сайта моля изберете 'Представлявате марка'
Защо статистиката ми е празна или не се актуализира?
Това означава, че не сте много активен на Fave.bg. Добавете артикули към своя каталог и помагайте на потребители като подшушвате съдържателни линкове.
Как мога да публикувам артикули в моя каталог?
Влезте в системата
Кликнете върху бутона “Добави ”
Изберете файл и качете снимката
Поставете директния линк към Вашия магазин
Защо не мога да публикувам съвети?
Ако получите съобщение за грешка при подшушване, това означава, че вашият магазин е забранен от Fave.bg и не можете да пускате съвети/подшушвания водещи до този магазин.
Защо моят магазин е блокиран?
Fave.bg си запазва правото да забрани всеки магазин, който нарушава правилата за ползване.
Основни причини за забрани:
Scam магазини
Фалшивите артикули
Докладване на нарушение на авторските права (откраднати снимки)
Отрицателна обратна връзка от клиентите
Неподходящо съдържание
Защо профилът ми е блокиран?
Ако не можете да публикувате, подшушвате, коментирате или благодарите, това означава, че вашият Fave.bg профил е блокиран.
Основни причини за блокиране:
Спамене
Неподходящите съвети
Спам форум
Негативни отзиви от потребители
Безплатно ли е?
Създаване на маркова страница, както и публикуване в каталога, харесване, подшушване и коментиране, е безплатно.
Ако се интересувате от рекламни възможности, за да станете още по-видими в нашия сайт, моля свържете се с нас на brands.
Как мога да получа повече последователи?
За да получите повече последователи - придобийте по-голяма видимост и получете качествен трафик; публикувайте релевантни съвети и подшушвания към запитвания от другите потребители.