Завъртете дрехите в гардероба си с Въртидрешка

Занесете ваши и се приберете с чужди дрехи тази неделя

kikabelata

Омръзнали ли са ви дрехите в гардероба ви? Съвсем запазени са, но не искате повече да ги носите? Оглеждате се за нови попълнения? Тогава Въртидрешка е точно за вас! На 2 октомври в betahaus Sofia от 10 до 17 ч. Empty Your Wardrobe за четвърти път ви дава шанса да се сдобиете с нови стари дрехи, както и да зарадвате някого с вашите излишни тоалети. Знаете максимата: „Боклукът за едни е съкровище за други“ – тук тя важи с пълна сила.
Превръщането на това събитие в традиция може само да ни радва. Това означава, че все повече хора са противници на чисто консуматорското и снобско пазаруване само заради идеята. Отговорното отношение на увеличаващата се група хора е това, което може да задвижи промяната в умовете и ежедневието ни. Ако ви е грижа за света около нас, елате да обменим малко дрехи.
Изискванията са прости – донесете чисти и здрави дрехи без забележки, по не повече от 10 броя от всеки вид – дамски, мъжки и детски, окачете ги на предоставените закачалки и сте свободни да започнете „лова“. Може да си тръгнете с колкото ви душа иска тоалети, подбрани от чуждите излишъци.
За отмората и доброто ви настроение има осигурени игри с награди, ди джей, модни съвети от специалист, кафе и напитки, както и зала, в която се провеждат различни работилници. Там ще може да се научите да рисувате по старите си платнени чанти, да си ушиете нови такива от стари дрехи, да сътворите детски парцалени играчки, вас да нарисуват с къна, а вие да рисувате със светлина, да правите дървени бижута и още много приятни занимания. Накрая всички дрехи, които не намерят новите си собственици, ще бъдат дарени на НАТФИЗ, където ще се превърнат в нови кукли и реквизит, както и на организацията „Дари Любов“.