Съвпадение или не - веднъж на 100 години има голяма пандемия на Земята!?

Създават ли се изкуствено пандемии ?

Fave

Колкото и да не ни се иска да повярваме и да считаме, че всичко това е една теория на конспирацията, но това е факт - на всеки 100 години на планетата избухва пандемия.

Някои може да каже, че това е съвпадение, но хронологичната точност е тревожна.

През 1720 г. - бубонна чума, през 1820 г. - холера, а през 1920 г. - испански грип.

Мнозина се замислят, дали настоящата коронавирусна епидемия не наподобява събитията от предишни векове.

Възниква логичен въпрос: дали тези пандемии се създават изкуствено?

1720 година:

Европа е обхваната от епидемия на бубонна чума, така наречената черна чума. Катастрофалният мор е довел до смъртта на над 100 000 души.

1820 година:

Сто години след пандемията от 1720 г. настъпва първата епидемия от холера. Тя засяга азиатските страни - Филипините, Индонезия и Тайланд. Интересното е, че от тази епидемия също загиват около 100 000 души. Смята се, че причината е била използването на вода от замърсени източници.

1920 година:

Настъпва най-новата и добре документирана пандемия на испанския грип. Този грип е засегнал рекорден брой хора - почти милиард, като загиналите са 100 милиона. Това е най-смъртоносната пандемия в човешката цивилизация.

2020 година:

В Китай започна епидемия от нов грип на базата на коронавирус, който се разпространи от Китай в Южна Корея, Иран, Италия и други държави. Повече от 77 000 са заразени, над 2000 са загинали. Но всеки ден ситуацията се влошава.

Най-лошото е, че пътуването със самолет и съвременните технологии ускоряват разпространението на вируса по света. И как ще завърши, никой не знае ...