С какво да носим карираните панталони през сезон пролет/лято 2020

Карето се завръща с всевъзможни десени и форми на клетката

Fave

Карираният текстил се завръща отново и ще бъде един от главните трендове на предстоящия пролетно-летен сезон. Карираните модели ще изненадат дамската аудитория с всевъзможни десени и форми на клетката.

Модерните панталони могат да си позволят буквално всички жени, но все пак ще трябва да се съобразят с някои изисквания на този елегантен каприз.

Не забравяйте, че карираните панталони трябва да ви бъдат по размер, защото ако са по-малки принтът ще се деформира и именно поради тази причина е добре, да се избягват много тесни модели.

Освен това голямото каре визуално изпълва и панталони с подобен принт са «предназначени» за по-слабите дами, на които просто им е необходимо да прибавят визуално няколко килограма, както и на момичета с фигура «обърнат триъгълник».

За притежателките на фигура «круша» не трябва да се допуска «удължаване» на ниската част на талията. За тях идеалния вариант са тъмни панталони с малка и средна клетка. Допустими са също сиви и тъмно-сини варианти.

С каква връхна дреха могат да се комбинират карираните панталони?

През топлите дни смело може да облечете бяла риза или тениска, а в по хладните да добавите сако или класически пуловер.

В зависимост от цвета на принта ще се получи елегантен и шикозен външен вид доближаващ се до строгия делови модел, който ще бъде прекрасна алтернатива на всекидневните черни или сиви панталони.

За офиса идеално ще подхождат черни, сиви, бежови или кафяви карирани панталони с малка клетка, а за всекидневието ще бъдат уместни всички цветни варианти.

Външният вид може да бъде завършен с еднотонна блуза, риза, тениска с жакет «в тон» или със същия принт, като на панталона.