Пролетен маникюр – идеи на дизайнерите!

Какъв може да бъде модерния пролетен маникюр?

Fave

Пролетта настъпва и с нея преминаваме от зимен към пролетно-летен гардероб. Освен смяната на пролетния стайлинг е време да помислим и върху нов дизайн на маникюра.

Какъв може да бъде модерния пролетен маникюр?

Избор на дизайнерите:

Деликатният пролетен маникюр с клонки е един от най-популярните дизайни на ноктите на 8 март. Клоните, начертани с обшивката с непреклонни цветни пъпки или листовки, изглеждат модерно и сбито и дори начинаещ може да направи такава рисунка.

Нежен би, бил маникюр с пролетни мотиви с клонки и е един от най-популярният вариант, като предложение от дизайнерите.

Клонките могат да бъдат очертани с добавка от цветни пъпки или листенца и ще изглеждат модерни независимо дали са сбити или единични, като всеки начинаещ може да се справи с такава рисунка.

Червеният маникюр също е опция за феновете на класиката. Може да се използва гел лак във всякакъв червен нюанс, като основа за декора или може просто да се спрете само на покритие с червен цвят, което ще изглежда отново елегантно и ефектно.

Друг вариант е френският маникюр, който винаги изглежда изискано и стилно. В празничната версия може да бъде цветен или комбиниран с акцент върху 1-2 пръстта.

Следващото предложение е маникюр в снежно бял цвят, който подхожда, както за много къси нокти, така и за удължени.

Каква е неговата популярност? Оказва се, че - всичко е в цвета. В края на краищата снежно белият цвят може да бъде „средата“ между бистър и матов бял маникюр.

Полупрозрачен, като размазан нюанс напомнящ обезмаслено мляко налято в чаша дава и името на модната тенденция.