Демонстрирайте любовта си с червено палто-сърце

Идеален завършек на тоалета ви за Св. Валентин

kikabelata
Демонстрирайте любовта си с червено палто-сърце
Идеален завършек на тоалета ви за Св. Валентин

Готови ли сте да посрещнете подобаващо Деня на влюбените? 14 февруари бързо наближава, но все още имате време да разгледате някои идеи. Ако вече сте решили, че тази година искате да направите незабравимо впечатление, ние ви предлагаме да съберете погледите на всички с ярко червено късо палто от лисичи кожи във формата на сърце. И това ако не е любов!

Миналата година модният дизайнер Еди Слиман (Hedi Slimane), сътвори за модна къща Ив Сен Лоран това невероятно палто. То дефилира по подиумите през март, по време на модната седмица в Париж, където обра овациите. През май се качи на корицата на списание W, носено от сърцеразбивачката Кара Делевин, която обещаваше лятото на любовта. С това показването на сърцевидното кожено палто из върховете на звездите не спря. През септември певицата Риана беше забелязана да го носи, излизайки от нощен клуб в Ню Йорк. Тя беше избрала да обуе къси дънкови панталонки и високи сандали с връзки, така че нищо да не разсейва погледа от голямото сърце, освен краката ú, разбира се.


По време на модната седмица в Милано известната модна блогърка Ерика Пелосини също се обгърна със сърцевидното палто, което е получила като подарък. Тя го комбинира с впити черни скъсани дънки и чанта в черно и златисто. Не остава много доволна от факта, че е използвана лисича кожа, според нея е по-добре палтото да се произвежда от изкуствена. Също през есента, по време на Парижката модна седмица, с червеното палто се облече и редакторката на японския Вог Анна Дело Русо. И ако все още не сте убедени в поразителния ефект, с който това късо палто сваля звезди, ето и коя е последната му жертва – моделът Кендъл Дженър, полусестрата на небезизвестните сестри Кардашиян, която комбинира червеното сърце с изтъркани светлосини джинси.

След всички тези демонстрации на това, как палтото накара модния свят да се влюби, няма да оставите някакви си 15 000 долара цена да ви спрат, нали?