Анджелина Джоли – бунтарка или класа в стила

Стилът на Анджелина Джоли претърпя коренна трансформация

Неделина Златарова

Някои си спомнят как изглеждаше Анджелина Джоли преди години, а други са забравили, защото днес тя се слави със своята елегантност и класа. Стилът на актрисата определено е запомнящ се, независимо че понякога търпи критика. Или поне преди време беше подложен на ожесточени коментари, но тогава Анджи беше типичната бунтарка и въобще не се впечатляваше.

Любимата на Брад Пит, която смята да прекрати отношенията си с него, е привърженичка на разпуснатите модели и черния цвят. Именно по тези причини, тя се случва да бъде сочена с пръст и да бъде подценявана като модна икона. Истината е, че на официални събития тя винаги е прелестна и демонстрира завиден вкус към скъпите тоалети. Очевидно в ежедневието си тя предпочита да не изпъква по такъв начин, а и никога не се е стремила да налага своя стил, или да бъде за пример с облеклото си.

Така или иначе, интересно е да се проследи трансформацията, която настъпи при Анджелина Джоли. Като по-млада тя си позволяваше доста ексцентрични съчетания, подчертаваше формите си, а после отслабна и започна все повече да се прикрива.

Анджелина Джоли е естет и има своя колекция от бижута, както и дизайнерски обувки. Самата тя споделя, че харесва по-оригиналните идеи, трудно намирала нещо за себе си, затова решила да ги създава.

Неповторимото си излъчване Анджелина обича да прави още по-изящно с рокли на няколко свои любими дизайнери, на които не изневерява вече. Тя неслучайно обира овациите с избора си, когато се появи на червения килим.

Ако си позволим да надникнем в гардероба на Анджелина Джоли ще видим присъствието основно на цветове като черно, бяло, сребристо, бежово и червено. При това последните четири вида се използват доста рядко от нея. Виждали сме я обаче и в наситено зелено, с което допълнително ни омагьосва, тъй като пасва на невероятните й очи.

Насладете се на изискания стил на Анджелина Джоли, проследявайки еволюцията й през годините!