3 начина да бъдете оригинални за Св. Валентин

Изкарайте нетрадиционно празника на влюбените

kikabelata

Въпреки ожесточената борба между нашенския Бакхус – Трифон Зарезан и чуждестранния Купидон – свети Валентин, всяка година хиляди влюбени двойки празнуват чувствата си на 14-ти февруари. Традицията повелява да подарите на любимите си шоколадови бонбони и любовна картичка, а защо не плюшено мече и червен балон с форма на сърце. Да отидете на ресторант и да подарите бижута. По-амбициозните направо заминават на някое отдалечено място за романтичен СПА уикенд. Всичко това е хубаво, но и малко скучно. Ние ви предлагаме три начина, с които по оригинален начин да впечатлите половинката си и заедно да отбележите празника по незабравим начин.

Посетете зоопарка

Гледката на мили пухкави животинчета на живо е толкова сладка, колкото и подаряването на плюшени такива. Освен това, посещението може да е и образователно, защото винаги може да научите нещо ново за животните. Друг плюс е, че и сто пъти да сте ходили в зоологическата градина, тя никога не е еднаква, защото обитателите ú всеки път се държат различно. Като единствен минус може да споменем не особено приятната миризма покрай някои клетки.

Играйте пейнтбол

Не случайно тази игра често се използва за сплотяване на различни групи от хора. Когато човек е поставен в необичайна за него среда, в която може да се отпусне и да даде всичко от себе си за отбора, той разкрива страни, които до сега може да не са били познати на хората около него. Дори и никога до сега да не сте го правили заедно с любимия, може да се изненадате един друг. Минуси – половинката ви може да покаже агресия, за чието съществуване не сте и подозирали. Остава ви да се молите да е само на бойното поле.

Идете на караоке

Освен ако другите не си мислят, че дерете котки, докато пеете, караокето е една добра идея за повечето хора. Не е нужно да сте блестящ певец, за да се забавлявате зад микрофона. Празникът на влюбените е добър повод да изпробвате някои музикални дуети с половинката си или да я поздравите с любима песен, изпълнена лично от вас, с цялото ви чувство. Недостатък е, ако наистина сте ужасни в пеенето. Тогава отидете на танци.

Има още много идеи за нетрадиционно празнуване на свети Валентин и само от вас зависи коя ще ви хареса най-много. Важното е да познавате достатъчно добре човека до вас и да знаете до къде точно може да стигнете, разчупвайки шаблона.